Men nu är jag igång igen. Det har bara varit så mycket annat runt omkring. Jobb, hem, familj, träningar, hundar, kaniner, katter och så marsvinen… tiden har inte riktigt räckt till för bloggandet. Nu är det bara nästa vecka kvar innan det blir jullov för eleverna och som tur är för elevernas lärare! smiley Det ska bli sååå skönt, långa härliga prommisar med hundarna, hemma hela dagarna. Det börjar dra ihop sig till julbad för pyrreprinsessorna så de är rena och fina när tomten kommer. Julgran är beställd och lussebak inplanerat. Ååå vad det är mysigt med jul. Årets julklapp till hundarna är egenligen avklarad då jag köpte två aktivitetsbrädor (kunde inte hålla mig tills julafton) en där de skall lyfta små trämuggar där man gömt godis under vissa och en som är ungefär som en labyrint där de ska dra träpluttarna i spår för att på så sätt föra ut godiset ur mojängen… är ni med? Vi har fortfarande en hel del snö så det finns hopp om en vit jul.

Kram så länge/Renate