Suck och åter suck… någon hängning blev det inte någon av gångerna… men man kan ju alltid hoppas att någon liten rackare hittade rätt. Nå väl, det är inte hela världen, för det kommer fler löp. Men det hade varit sååå roligt. I vilket fall som har jag en del att stå i de kommande två veckorna, så det lär inte bli så mycket bloggand, i och för sig har jag väl inte bloggat ihjäl mig precis men tanken var väl att jag skulle skriva lite varje dag i alla fall ~Som det är nu få man vara glad om det blir en gång i veckansmiley

Förändringar är på gång men jag återkommer om det lite senare på bloggen, spännande och riktigt roligt känns det i alla fall och det kommer bli jättebra! Har städat och rensat städskåpet och hoppets låda som fick avsluta sina dagar i soprummet, så mycket skrot man samlar på sig, skulle utan vidare kunna utnämna mig till Skrotnissa av Malmudden! Massor av bra-att-ha-saker som inte blivit använda på så där 5-10 år kan man nog med gott samvete arkivera i soprummet. Allt från kranar till knappar…

Nä nu väntar sängen, nattis/Renate

PS Nu har jag lagt upp blider i galleriet, länken är inte fixad ännu men om ni vill kika så skriver ni bara http://bilder.larabellos.se så får ni se både barnbarn och hundar, förhoppningsvis lite konståkningsbilder och resten av djurparken här hemma DS