Fingrarna ser ut som skrovliga arbetarhänder efter 3½ timmes slit med att rengöra ugnen, trots att medlet verkat i två dygn…ja, du läste rätt! Ibland tror jag att jag är lite för petig för mitt eget bästasmiley. Men man vill ju att det ska vara CLEAN när man lämnar sitt hem. Känns lite vemodigt att flytta från den lägenhet där mina barn till största delen vuxit upp. Vi har bott i lägenheten i 11 år. Men fasen vad skönt det ska bli med hus, att kunna bygga en rastgård som hundarna kan vara i när jag jobbar istället för att behöva ligga inomhus. Avståndet mellan jobbet och huset är 1500 meter… vilket innebär att jag kommer kunna gå hem på lunchen och ta en snabbprommis med dem, kommer även att kunna ta med prinsessorna till jobbet. Detta gick inte tidigare eftersom man inte får ta med hundar på länstrafikens buss, pga att bussen går via Sunderbyns sjukhus och det kan finnas allergiker på bussen. Det är förvisso sant, men man kan STINKA av parfym utan att det gör något. Jag är rätt övertygad om att många fler är allergisk mot parfym vs hundar och andra sällskapsdjur. Nu kom jag att tänka på SJ’s roliga policy, det finns endast sittplaster på tåget för oss som reser med våra djur…praktiskt när man ska åka från Luleå till Stockholm/Sölvesborg! Varför i hela friden avsätter man inte en hel vagn för sällskapsdjur och placerar den längst bak i tåget, till skillnad från nu… när man har djurkupén i anslutning till restaurangvagnen, som innebär att ALLERGIKER måste passera djurkupén när de går till restaurangen!! På SJ råder samma konstiga regler att djur inte får vistas i alla vagnar pga allergi…men parfym går bra!!! Nå väl, så snart snön börjar tina, dvs om ca 3½ månad kan jag börja bygga rastgården till prinsessorna!!

Nä nu får det räcka för den här gången!

Återkommer mellan jobb, packning och diverse städning och rensning av allehanda skrot jag samlat på mig under 11 år!

Tjingeling så länge/Renate