Insåg just att jag saknar en kategori… Inoff.utst. Men det beror kanske på att jag inte så ofta brukar vara på dessa. I morgon eller förresten, är det en inoff som vi i Bodens lokala kennelklubb anordnar www.blk.se Jag ska stå i fiket, kommer nog att kännas konstig att vara på en utställning utan att ställa pälshjärtanen. I dag har vi njutit av en underbar sol, massor av snö och långa promenader på skoterspåren här i Sävast. Det är inte så mycket skotertrafik, förmodligen har alla “skåjterägare” dragit till fjälls. Var hundvakt åt Balto, en helt underbar 6 månaders 4-vägskorsning (med reservation för minnesfel, sibirian husky, pointer, labrador och golden). Balto skuttade glatt brevid och retades med tjejerna. Nä nu måste jag isäng, ska upp och väcka tuppen innan jag åker till utställningen.

Kram på er/Renate

En härlig bild på Prinsessan (mitt första barnbarn) och Lucy i somras i samband med World Dog Show. Nu har jag ett till barnbarn, en Prins som jag förhoppningsvis snart får möjlighet att bita i kinden. Pratatde med Prinsessan i dag, som är sååå söt när hon säger “Mommo”… Saknar dem väldigt mycket.