Egentligen så skulle man kunna kalla pedikyr för petikyr när man utför det på sina djur… Ena pälshjärtat är fixat och nu återstår det vildare pälshjärtat. Igår fick hundarna springa löst på baksidan efter skoterspåret… Doris skuttade omkring lika glatt och vilt som vanligt… men utan koppel som stoppar hennes framfart. Lyckan formligen lyste om henne där hon flög omkring i pudersnön. Lucy sprang glatt iväg, kände doften av något och dök med huvudet ned i snön så det enda som syntes var hennes lurviga bakdel. Hade jag inte hämtat henne hade hon nog stått kvar där ännu. De är verkligen varandras motsatser på många sätt, ju vildare Doris blir desto lugnare blir Lucy (eftersom hon förmodligen försöker lugna ned henne) så i ena kopplet har jag en tornado och i det andra en filbunke i slow motion. Om ni, eller någon ni känner har problem och vill bli av med “gäddhänget” så lovar jag att det är borta på mindre än en vecka… fniss Jag misstänker att gäddhäng är relativt ovanligt hos pyrreägare, åtminstone ovanligare än hos ägare av små sällskapshundar.

Nä nu ska jag ta och göra en ny ansats till pedikyr på pälshjärta no 2

/Tjingeling