Somnade med huvudvärk och illamående, sov knappt någonting alls… magen helt i uppror, så jag blev tvungen att sjukskriva mig. Det känns inte så kul att tillbringa arbetsdagen på toa, eller att smitta ned elever och arbetskamrater med magsjuka.

När allt varit lugnt till tio, gick vi ut med hundarna. Dottern har varit hemma hela veckan, är jätteförkyld. Vi gick bakom huset och ut på skoterspåret som går brevid Lulevägen, efter en bit mötte vi två hundar, en Berner som hette Kelly och en Springer som hette Viggo och deras trevliga matte. Vi stod och pratade en bra stund medan hundarna fick springa lösa och busa. Väl hemma var hundarna både nöjda och trötta och la sig på sina platser och somnade direkt. Huvudvärken har inte släppt och det är väl bara att ta ett skallebankpiller, lägga sig i badet och hoppas att den ger med sig.

Ha det så länge/Renate