Det är härligt med sommar, att vara ledig och bara njuta av nuet. Lucy är inte riktigt bra i sitt öga, ännu och pga ingreppet tidigare så blir det inte några utställningar för oss. Så i år blir det inte någon resa till rasspecialen för vår del, känns tråkigt eftersom det är något som jag och även dottern längtar efter. Det är speciellt att få träffa alla pyrrevänner, som man inte träffar så ofta annars… Men i år blir vi som sagt var hemma. Det blir väl att bygga färdigt hundgården så Lucy får inviga den någon gång. Hundgården behövs då hon gärna ligger ute och njuter. Vi har flyttat kaninerna och nassarna till en vän i Sikfors, men dem åker nog med hem i morgon då det finns önksemål om detta, och eftersom vi inte kommer att åka iväg så som vi först hade tänkt.

Nä man kanske skulle ta och lägga sig en stund och sova smiley