Vi den här tiden brukar vi nyss ha kommit hem från rasspecialen, i år blev det inte någon rasspecial för vår del, Lucy har haft problem med sitt ena öga och av den anledningen kunde jag inte ställa henne eftersom det är karens och hon då skulle vara dopad. Nå väl det kunde vara värre, huvudsaken är att hennes öga blir bra och att hon kommer igång med sitt löp… för då får vi små pyrrar här hemma. Det ska bli så roligt, jag hoppas att allt går vägen. Pratade med min veterinär som tyckte att jag skulle använda mig av en hane som hade parat tidigare, så i så fall blir det inte Gambler som planerat. Jag har dock inte bestämt mig riktigt hur jag ska göra. En annan hane finns i så fall i åtanke, samma linjer… linjer som jag tror på och vill ha. Fast å andra sidan parar man väl inte in linjer som man inte vill ha. Nä nu ska jag ta och nanna kudden, huset är fullt av barn, stora dottern är här med mina två underbara barnbarn, sen har jag mina två familjehemsplacerade barn och deras mamma och en flicka som kommer varannan helg. Det är härligt med många barn. På tal om barn så har vi fått kaninbebisar som öppnade ögonen i förrgår…så söta att man blir tårögd.

Nä nu väntar sängen…

nattissmiley